Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC Sanda Agroturism SRL denumita mai departe “compania” in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care viziteaza acest site.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in cazul in care va cazati in pensiunea noastra.
Prin intermediul site ului nu sunt colectate date personale si va rugam sa nu furnizati site ului www.pensiuneasanda.ro date cu caracter personal. Fisele de anuntare a sosirii si plecarii se completeaza de catre dumneavostra la receptia pensiunii. Compania foloseste datele furnizate de catre dumneavoastra in scopul facturarii serviciilor comandate.
Societatea poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale societatii; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.
Atunci cand societatea este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal sau ne este permis acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.
Compania poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in scopul realizarii de rapoarte sau analize.

Va multumim!
Echipa “Pensiunea Sanda”